0 7001 73 76
на цената на един градски разговор
Партньори
rehau


REHAU


 REHAU е водеща световна първокласна марка в областите строителство, аутомотив и индустрия за иновации и системи, базирани върху полимери. Клиенти от всякъде и от най-различни браншове свързват марката REHAU с качество, иновационна сила, системна и дизайнерска компетентност.

www.rehau.com
 
siegenia

Siegenia AUBI Solutions Inside


Обковът с марка Siegenia Aubi е широко разпространен и добре познат в световен мащаб поради несъмнено доброто си качество изпитано във времето. Оригиналното и нямащо алтернатива покритие от титан и сребро осигурява надежна защита от кoрозия. Siegenia Aubi работи в партньорство с производителя на обков за врати KFV , производителят на панти за врати Simonswerk , производителят на дръжи Hoppe.

www.siegenia-aubi.com
 
maco


Maco


В производството на едно- и двуосови обкови за прозорци, брави за входни врати, дръжки и обков за капаци Майер & Ко ЕООД (МАСО), гр. Залцбург /Австрия/, принадлежи към най-значимите производители на международния пазар. МАКО се възприема като партньор с висока отговорност, силно развита креативност и абсолютен интерес към индивидуални клиентски решения.

www.maco.at
 
wurth


Wurth

Вюрт-България ЕООД е дъщерна фирма на концерна Adolf Wurth GmbH & Co. KG, световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, скрепителни елементи, дюбели, химико-технологични продукти, мебелен и строителен обков, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини.

www.wurth.com
 
exalco


Exalco


EXALCO S.A. е международно призната търговска марка и е първата гръцка компания, екструдираща алуминиеви профили на Aluminium Zentrale E.V. Продуктовата гама покрива всички модерни структурни и архитектурни нужди.

www.exalco.gr
 
etem


Etem


Заводът за алуминиеви профили СТИЛМЕТ стартира производството си в България през 1999 г. Продукцията на Стилмет е сертифицирана по ISO 9001:2000, отговаряща на най-строгите световни и европейски норми за качество, която включва алуминиеви архитектурни системи ЕТЕМ, стандартни, специални и строителни профили.

www.etem.gr
www.steelmet.bg
 
roto


Roto


Обковът ROTO е висококачествен обков за прозорци и врати, елементите на който се отличават с перфектна детайлна завършеност. ROTO FRANK AG e основана през 1935г. в Щутгард, Германия. Самото наименование ROTO произтича от латинското “rotiren”, което означава “движение във всички направления”.

www.roto.de
 
sital


Sital


Sital е на пазара повече от 10 години със създаването, иновациите и развитието на своите продукти и решения в системата за предпазни мрежи срещу насекоми, които покриват всички нужди на производителите. Системите Sital са пригодени към всички видове врати и прозорци, каккто към стари и така и към нови дограми.

www.sital-bg.com
 
elvial


Elvial


Гръцката фирма Elvial e водещ производител на алуминиеви архитектурни системи и индустриални профили, на аксесоари и окомплектовка за изработване на окачени фасади, врати и прозорци, на външни ролетни щори и гаражни врати.

www.elvial.gr
 


Партньори

siegeniaSiegenia AUBI
Siegenia AUBI Solutions Inside е една от водещите световни фирми в производството на обков и вентилационна техника.
wurthWurth
Adolf Wurth GmbH & Co. KG e световен лидер в производството на монтажна техника, химико-технологични продукти, инструменти и машини.
elvialElvial
Гръцката фирма Elvial e водещ производител на алуминиеви архитектурни системи и индустриални профили.
rotoRoto
ROTO FRANK AG /Германия/ е производител на обков с наименование ROTO / rotiren/ - “движение във всички направления”.
sitalSital
Sital /Гърция/ е дългогодишен производител на уникални и пълни решения в системата за предпазни мрежи срещу насекоми.
etemEtem
Алуминиеви архитектурни системи ЕТЕМ, стандартни, специални и строителни профили произведени от Стилмет.
rehauRehau
REHAU / Германия / е международен лидер в областите Строителство, Аутомотив и Промишленост.
macoMaco
Майер & Ко ЕООД (МАСО) е един от големите производители на движеща техника и функционални обкови и механизми.
exalcoExalco
EXALCO S.A. е първата гръцка компания, екструдираща алуминиеви профили на Aluminium Zentrale E.V.