0 7001 73 76
на цената на един градски разговор
PVC дограма
rehauPVC профилите се изработват от полимерен материал поливинилхлорид и като полимер е много добър изолатор на температура. Производителите на профили развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.

ПВХ не корозира, а като термопластичен материал при рециклиране запазва всичките си качества. Дограмата от PVC привлича с дълготрайността си и евтината си поддръжка.

Дограмата от PVC е издържлива на климатични промени, защитена е от UV-лъчение, цветовете са дълготрайни. Благодарение на многокамерната си конструкция, тя има отлични топло- и звукоизолиращи свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма. PVC профилите се предлагат в богат асортимент, който се определя от броя на камерите (3-, 4-, 5-, 6- камерни профили). Колкото по-голям е броят на камерите, толкова по-добра е топлоизолацията.
Вградените в PVC-профилите стоманени усилвания осигуряват нужната здравина и спомагат за реализирането на всички възможни прозоречни конструкции.

ФОРМИ, ЦВЕТОВЕ И ДЕКОРИ


С профилните системи за прозорци на REHAU могат да се реализират безпроблемно почти всички индивидуални желания за форми. Иновационната техника за лепене на РЕХАУ предлага възможност да се изграждат прозоречни елементи с различни размери и геометрични форми като:
  • Правоъгълни
  • Триъгълни
  • Кръгови
  • Полукръгови дъги
Профилните системи са с многобройни варианти на крила, които подчертават индивидуалността на прозореца:
  • Крила закръглени
  • Крила скосени
  • Крила ъглови
  • Крила полу- или плоскостно изместени
За вътрешния контур на разположение са коси, закръглени, скосени стъклени лайсни или стилни стъклени лайсни.

Традиционно дограмата се предлага в бял цвят. Пластмасовите серии се предлагат и с ламиниране в дървесен фладер, с цвят на златист бук, махагон, тъмен дъб, блатен дъб, ирландски дъб, череша, но така също, в зависимост от Вашето желание профилите могат да бъдат ламинирани в много други цветове. За тази цел има голям избор на дървени и Uni-декори, както и три основни цвята на основата на профилите: бял, карамел и кафяв. Декорите предлагат възможност за цветово акцентуване на дограмата, както отвътре, така и отвън. Декорите могат да бъдат поставяни едностранно и двустранно, съвсем според индивидуалните виждания. Декоративните фолиа на РЕХАУ предлагат най-високо качество като устойчивост на атмосферни условия, устойчивост на влияния от околната среда, лесни за поддръжка, висока светлоустойчивост.

Прозорците, балконските врати, входните врати, ролетки, капаци за прозорци и фасади от профилните системи на РЕХАУ се отличават с многобройни предимства. Актуални изисквания като топлоизолация, възпрепятстване от взлом и звукоизолация могат да се вземат предвид индивидуално и да се изпълнят в съответствие със ситуацията. Освен това системите се отличават с дълъг живот, модерен дизайн и лесна поддръжка.

PVC дограма REHAU Euro-Design 60

thumb_euro-60Заложете на качеството и икономичността

Прозоречните решения с дограма от трикамерна профилна система REHAU Euro-Design 60 са най-разпространени, на чието качество може да се разчита и които са икономически изгодни за нашите Клиенти.

Цветове и форми:colors_iconforms_icon

PVC дограма REHAU Euro-Design 70

thumb_euro-70Рентабилното решение за нещо повече от прозорец

Прозоречните решения с дограма от петкамерна профилна система REHAU Euro-Design 70 са повишават уюта във Вашия дом и пестят енергия. Разнообразието на оформяне, дизайн и идеалната монтажна дебелина от 70 мм пасват перфектно на Вашите изисквания.

Цветове и форми:colors_iconforms_icon

PVC дограма REHAU Brilliant - Design

thumb_euro-60Брилянтна визия и елегантно решение във всяко отношение

Дограма изработена с петкамерния профил REHAU Brillant-Design се използва е с оптимално изолиращото свойство на въздуха. Дебелината от 70 мм допринася за отлична топло- и звукоизолация.

Цветове и форми:colors_iconforms_icon

PVC дограма REHAU Euro-Design 86 Plus

thumb_euro-design-86-plusПо-голяма стойност и топлоизолация за Вашия дом

Спестяване на енергия с висока степен на топлоизолация

С прозорците от  Euro-Design 86 Plus Вие се чувствате комфортно сред четирите стени на Вашия дом и спестявате пари. Голямата монтажна широчина от  86 mm позволява използването на всяко високоефективно изолационно остъкляване  до три пласта.

Цветове и форми:colors_iconforms_icon

PVC дограма GENEO от RAU-FIPRO

thumb_geneo-phzTоплоизолация без компромиси

Перфектна енергийна ефективност: Спестяване на енергия до 76%* .

GENEO е революционна система в проектирането на прозорци и Ви предлага единствени по рода си предимства като никоя друга система!

Цветове и форми:colors_iconforms_icon    Видео:colors_icon

Партньори

wurthWurth
Adolf Wurth GmbH & Co. KG e световен лидер в производството на монтажна техника, химико-технологични продукти, инструменти и машини.
rotoRoto
ROTO FRANK AG /Германия/ е производител на обков с наименование ROTO / rotiren/ - “движение във всички направления”.
exalcoExalco
EXALCO S.A. е първата гръцка компания, екструдираща алуминиеви профили на Aluminium Zentrale E.V.
siegeniaSiegenia AUBI
Siegenia AUBI Solutions Inside е една от водещите световни фирми в производството на обков и вентилационна техника.
etemEtem
Алуминиеви архитектурни системи ЕТЕМ, стандартни, специални и строителни профили произведени от Стилмет.
sitalSital
Sital /Гърция/ е дългогодишен производител на уникални и пълни решения в системата за предпазни мрежи срещу насекоми.
elvialElvial
Гръцката фирма Elvial e водещ производител на алуминиеви архитектурни системи и индустриални профили.
rehauRehau
REHAU / Германия / е международен лидер в областите Строителство, Аутомотив и Промишленост.
macoMaco
Майер & Ко ЕООД (МАСО) е един от големите производители на движеща техника и функционални обкови и механизми.